Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Forum Admin & Announcements
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 02-08-2006, 03:06 PM   #1
Aquarium Advice Addict
 
dskidmore's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Genesee Valley
Posts: 2,616
XML errors

The website works fine at home, but at work I often get XML errors. Often several refreshes of the page will bring it up without errors, but other times I just can't seem to load certian topics. This happened before and after the site upgrade.

Full Text:

The XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.


--------------------------------------------------------------------------------

Whitespace is not allowed at this location. Error processing resource 'http://www.aquariumadvice.com/viewtopic.php?t=71554&...

<link rel="up" href="viewforum.php?f=10" title="Saltwater & Reef - Sick Fish or Coral" />
-----------------------...
__________________

dskidmore is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2006, 03:12 PM   #2
AA Team Emeritus
 
Join Date: May 2002
Location: Virginia
Posts: 2,256
Send a message via ICQ to fishfreek Send a message via AIM to fishfreek Send a message via MSN to fishfreek Send a message via Yahoo to fishfreek
If you add in the time that was spent testing and installing all of the features I have been using the new site for over two months now on multiple PC's with Firefox version 1.0.5, 1.0.6, 1.0.7, 1.5 and 1.5.1 as well as the latest release of IE6 on computers running XP home, XP pro and 2000.

I have seen the XML error but that was well over a year ago on the old site. This error is often the result of the browser your using and how well or how bad it parses XHTML.
__________________

__________________
Remember dont tap the glass, your fish will think you're an idiot -Anonymous mother

Check out our articles area. 30+ Aquatic articles for your enjoyment
Are you in or around the Shenandoah Valley area? If so click here to join our regional forum.
fishfreek is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2006, 04:01 PM   #3
Aquarium Advice Addict
 
dskidmore's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Genesee Valley
Posts: 2,616
I'm using IE 6.0.2800.1106CO
dskidmore is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2006, 04:39 PM   #4
AA Team Emeritus
 
Join Date: May 2002
Location: Virginia
Posts: 2,256
Send a message via ICQ to fishfreek Send a message via AIM to fishfreek Send a message via MSN to fishfreek Send a message via Yahoo to fishfreek
I have IE 6.0.2900.2180.xpsp_sp2_gdr.050301-1519 LIke I said I have seen XML errors on the old site ever since the fisubice style was installed. I might get an XML error occasionally as it would be fairly infreqent. Most of the time a refresh broght the page right up.

I havent seen one in a very long time on my end using both IE and Firefox.
__________________
Remember dont tap the glass, your fish will think you're an idiot -Anonymous mother

Check out our articles area. 30+ Aquatic articles for your enjoyment
Are you in or around the Shenandoah Valley area? If so click here to join our regional forum.
fishfreek is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2006, 05:11 PM   #5
Aquarium Advice Addict
 
dskidmore's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Genesee Valley
Posts: 2,616
I get the error at work almost constantly, maybe for 25% of the time I try to view a topic, or after I submit a post.
dskidmore is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2006, 08:39 PM   #6
Aquarium Advice Regular
 
Join Date: Jan 2006
Location: West Virginia
Posts: 50
I get the same error on IE 6, firefox and Opera. Very randomly though, and a refresh always brings up the page. Methinks it's something in the banner rotation, simply because of the randomness.
__________________
Hillbilly Jerry is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2006, 03:25 PM   #7
AA Team Emeritus
 
cmor1701d's Avatar


 
Join Date: Feb 2003
Location: Belle Mead, NJ
Posts: 7,814
I also get the errors. Womtines a refresh or two will bring up the page, sometimes it takes several minutes. This happens both at work and at home, using IE v6. I haven't had the error yet today.
cmor1701d is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2006, 07:00 PM   #8
Aquarium Advice Addict
 
dskidmore's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Genesee Valley
Posts: 2,616
I have firefox 1.5.0.1 at home, and the error never shows up there. Only at work with IE6.
dskidmore is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2006, 09:30 PM   #9
AA Team Emeritus
 
Join Date: May 2002
Location: Virginia
Posts: 2,256
Send a message via ICQ to fishfreek Send a message via AIM to fishfreek Send a message via MSN to fishfreek Send a message via Yahoo to fishfreek
I have never seen the error using firefox nor do I recall seeing an xml error using the latest IE6. I reported the version I have earlier in this topic.
__________________

__________________
Remember dont tap the glass, your fish will think you're an idiot -Anonymous mother

Check out our articles area. 30+ Aquatic articles for your enjoyment
Are you in or around the Shenandoah Valley area? If so click here to join our regional forum.
fishfreek is offline   Reply With Quote
Reply

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MySQL errors src Forum Admin & Announcements 1 08-08-2006 01:08 PM
XML Errors Purrbox Forum Admin & Announcements 3 06-06-2006 10:42 PM
Ammonia Levels: Errors or Not?!? noteworthy Freshwater & Brackish - General Discussion 1 02-24-2004 01:36 AM
Errors Extreme Forum Admin & Announcements 3 07-05-2003 12:09 PM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 09:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.