Aquarium Advice - Aquarium Forum Community

Aquarium Advice - Aquarium Forum Community (http://www.aquariumadvice.com/forums/)
-   Forum Admin & Announcements (http://www.aquariumadvice.com/forums/f9/)
-   -   Unable to view pictures people posted. On APP. (http://www.aquariumadvice.com/forums/f9/unable-to-view-pictures-people-posted-on-app-150318.html)

Dylan5359 04-26-2011 06:42 PM

Unable to view pictures people posted. On APP.
 
It says connection error, had the same problem a couple months ago, but the amazing tech support at AA fixed the problem quickly.

neilanh 04-26-2011 07:52 PM

Please check in the store to ensure you have the latest version of the app.

fort384 04-26-2011 07:52 PM

Are you running version 1.4.5? I had this issue until I updated to the right version. Another thing to try is to delete and reinstall the app.

xxwolfpackof1xx 04-26-2011 07:55 PM

whats the current version for android? im running 1.2.7

Dylan5359 04-26-2011 08:18 PM

I haven't really got an update for my app ever. I have an iPad if that means anything. (unless it auto updated which I doubt) I can view some pictures not all.

Mr. Limpet 04-26-2011 08:39 PM

Quote:

Originally Posted by xxwolfpackof1xx
whats the current version for android? im running 1.2.7

That's the current version for droids. They've been messing with the code since my signiture no longer works (2 weeks now) and I hope we'll be seeing a new version soon :|.

xxwolfpackof1xx 04-26-2011 08:47 PM

me too rep giving viiewin would be nice then the apps perfect

Mr. Limpet 04-26-2011 08:52 PM

I'm seeing pics, but sometimes it takes forever for them to show up on my screen.

Rep points would be nice, but I think getting the app stable is a priority in my book lol.

fort384 04-26-2011 09:17 PM

Quote:

Originally Posted by Dylan5359 (Post 1325386)
I haven't really got an update for my app ever. I have an iPad if that means anything. (unless it auto updated which I doubt) I can view some pictures not all.

Go into the app store and check for updates. If there are none, delete and reinstall.

Mr. Limpet 04-26-2011 09:18 PM

Quote:

Originally Posted by fort384 (Post 1325516)
Go into the app store and check for updates. If there are none, delete and reinstall.

Tried that on my Epic 4G, didn't help.


All times are GMT -4. The time now is 06:38 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.