Aquarium Advice - Aquarium Forum Community

Aquarium Advice - Aquarium Forum Community (http://www.aquariumadvice.com/forums/)
-   Aquaria Off-Topic (http://www.aquariumadvice.com/forums/f23/)
-   -   Is this video working for anyone? (http://www.aquariumadvice.com/forums/f23/is-this-video-working-for-anyone-68763.html)

lyquidphyre 02-03-2006 12:38 AM

Is this video working for anyone?
 
Okay, so apparently a high school friend of mine, Rickey Hayes, made it to Hollywood during the Austin audtions for American Idol, now I heard about this before the show aired and I totally forgot to Tivo it. So, when I went to the website NONE of the videos are working for me.. and all I wanna do is hear him sing =o(

Anyways, does this link/video work for anyone?

http://www.idolonfox.com/videos/?vid=131

rich311k 02-03-2006 12:39 AM

Worked for me. Opened right up.

lyquidphyre 02-03-2006 12:40 AM

Seriously?!?! The video played and everything??

It's not working in both firefox and IE

hmmmm

rich311k 02-03-2006 12:48 AM

I use firefox. Maybe you are missing a plug in.

lyquidphyre 02-03-2006 12:53 AM

For both browsers the video area is there... it just has nothing to play (it seems like) and it doesn't say I need a certain plugin cuz Im pretty sure I have all the plugins

is it possible something is disabled?

rich311k 02-03-2006 01:10 AM

Maybe a security issue or you firewall is blocking it?

deli_conker 02-03-2006 09:17 AM

Nobody sings in the above clip...

BillyZ 02-03-2006 10:41 AM

i had to click the play button before it would get started and there seemed to be a bit of a delay before it ran, but it ran and played.

There wasn't any singing in the direct link, but there are other clips linked below with the actual auditions rather than the "highlights"

if i wasn't forced to watch that trailer before every one... i would have watched more than one.

Serge 02-03-2006 12:23 PM

Worked fine here. I use Netscape, and it seemed like it was running from windoze media player - version 10.

Meredith 02-03-2006 01:50 PM

worked for me too, but I had to "allow" it in my little Java thingy.

Rondory 02-04-2006 11:28 AM

I see a white screen on the left and video clips on the right, which do nothing for me.
I'm using IE


All times are GMT -4. The time now is 11:28 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.