Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Freshwater > Freshwater & Brackish - General Discussion
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 01-23-2015, 08:51 AM   #1
Aquarium Advice Activist
 
Komodo's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Montrťal, Canada
Posts: 131
Do you perform phosphate test on regular bases?

In my API test kit I donít have phosphate test solutions bottles, is this a bad thing? Do you perform phosphate test on regular bases?
__________________

__________________
110 gallon tank with Mbuna cichlids

MSDdivers
Komodo is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2015, 12:06 PM   #2
Aquarium Advice Activist
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 130
Nope. But I own a planted tank.

Sent from my HTC6525LVW using Aquarium Advice mobile app
__________________

__________________
Rpeinhardt is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2015, 04:27 PM   #3
Aquarium Advice Addict
 
Mebbid's Avatar

POTM Champion
 
Join Date: Mar 2013
Location: Michigan USA
Posts: 12,625
Theres generally no need. Its really only useful when you're beginning to start a fertilizer routine.
__________________
"The simplest explanation for some phenomenon is more likely to be accurate than more complicated explanations." -Occam's razor
Mebbid is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
ate, base, phosphate, test

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do you perform water changes? ketchup318 Saltwater Reef Aquaria 10 06-26-2013 09:53 AM
Moving...want to cover all bases pwrflpills Freshwater & Brackish - General Discussion 2 12-19-2008 12:13 PM
Slate in Toronto Area (driftwood bases etc) for trade darkforest Archive 0 12-12-2005 11:59 PM
How to perform hyposalinity? please explain... gump3842k Saltwater Reef Aquaria 1 03-20-2004 03:41 PM
Where to perform hyposalinity kwan Saltwater & Reef - Sick Fish or Coral 9 03-10-2004 10:05 AM







» Photo Contest Winners







All times are GMT -4. The time now is 10:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.