Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Freshwater > Freshwater & Brackish - General Discussion
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 07-07-2013, 12:24 PM   #1
Aquarium Advice Freak
 
giffmastaflex's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 423
Filter stopped

This morning I woke up and my filter had stopped running so when I went to inspect it I lifted up the intake tube and all of a sudden it started up again. Any one know the reason it stopped working? It's a filter that came with the tank, top fin 75
__________________

__________________
giffmastaflex is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2013, 12:34 PM   #2
Aquarium Advice Regular
 
Sfgiants415's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 97
Sounds like it could be a problem with the motor. Try removing the motor and cleaning it. Sometimes removing the flow of water and then putting it back like you did can cause it to start up again.
__________________

__________________
Sfgiants415 is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2013, 02:30 PM   #3
Aquarium Advice Freak
 
giffmastaflex's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 423
I have an aquaclear running as well so I wasn't too worried about it but if it happens again ill look into the filter
__________________
giffmastaflex is offline   Reply With Quote
Reply

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off








» Photo Contest Winners







All times are GMT -4. The time now is 10:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.