Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Freshwater > Freshwater & Brackish - General Discussion
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 07-22-2013, 02:10 PM   #1
Aquarium Advice Activist
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 110
Sudden Problem With Eheim Filter?

Hello everyone, I have had my 40 gallon breeder tank running for about six months now. Today I was doing a water change and before I started I unplugged my filter like I always do. I then filled the tank back up with new water but when I plugged in my filter it was making all sorts of noise. This has never happened. It sounds like a combination of bubbling and humming. I have no idea why it is doing this. I proceeded to clean my whole filter and when I plugged it back in it continued to make the noise.

Does anyone know what the problem is? The filter used to be silent.

I'm afraid that if I keep running it, it will break. But I obviously need to keep the filter running so I don't know what to do.
__________________
Soupy97 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
eheim, filter, problem

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off








» Photo Contest Winners







All times are GMT -4. The time now is 05:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.