Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Saltwater and Reef > Saltwater Fish Only & FOWLR
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 08-03-2011, 01:01 AM   #1
Aquarium Advice Freak
 
Riley's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: NW Indiana
Posts: 290
Strong storms..

No other place to ask this so i chose this place.. We have stronf storms coming n lights are flickering.. My fluval 405 has a switch to hold the water in the intake outake so i dont lose syphon.. Shoukd i switch it off so if the power goes out i dont have to prime it again??? Hope my other 4 tanks will be ok!!!! Why havent i bought battery operated powerheads yet? OOR A GENERATOR!!!!
__________________

__________________
Riley is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2011, 01:35 AM   #2
Aquarium Advice FINatic
 
Unicorn's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: FL
Posts: 787
Quote:
Originally Posted by Riley
No other place to ask this so i chose this place.. We have stronf storms coming n lights are flickering.. My fluval 405 has a switch to hold the water in the intake outake so i dont lose syphon.. Shoukd i switch it off so if the power goes out i dont have to prime it again??? Hope my other 4 tanks will be ok!!!! Why havent i bought battery operated powerheads yet? OOR A GENERATOR!!!!
No experience with fluval, but I would turn the switch until the storm passes

I'm in Florida an CAN'T WAIT for hurricane season to pass... Not prepared for when my tank overheads or no flow is in there :,(
__________________

__________________
30g SW reef (moving)
120g SW reef (55g sump)
ignore my spelling! I'm a science major, not an English major
Unicorn is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2011, 01:41 AM   #3
Aquarium Advice Freak
 
Riley's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: NW Indiana
Posts: 290
Right when i opend the stand doors it went out but i sat there priming it till i could get the flow going again haha. Mmmm florida i can only imagine the fish stores down there
__________________
Riley is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2011, 02:03 AM   #4
Aquarium Advice FINatic
 
Unicorn's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: FL
Posts: 787
Quote:
Originally Posted by Riley
Right when i opend the stand doors it went out but i sat there priming it till i could get the flow going again haha. Mmmm florida i can only imagine the fish stores down there
Yes, they are the reason why I'm always broke

Sorry u had to re-prime the filter, now u know for next time LOL
__________________
30g SW reef (moving)
120g SW reef (55g sump)
ignore my spelling! I'm a science major, not an English major
Unicorn is offline   Reply With Quote
Reply

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
current too strong: is it OK to do this? firteen888 Freshwater & Brackish - General Discussion 11 06-29-2011 02:03 PM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 10:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.