Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > General Aquarium Forums > General Hardware/Equipment Discussion
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 03-25-2011, 07:07 AM   #11
Aquarium Advice Apprentice
 
Join Date: Mar 2011
Location: Tucson, Az
Posts: 17
Haha. I get it. So reactor and pump. Then I'm good to go.

Would having a carbon filled reactor help clear up my water? Not that it's dirty but I just want to "polish" my water so it's more clear.
__________________

__________________
ARM2002 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2011, 07:13 AM   #12
Aquarium Advice FINatic
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 681
Yes. But you can use one reactor for both, at-least on the phsban, just use the foam disks to separate, phosban on bottom. Upload pictures of your tank and sump?
__________________

__________________
Codyheitmiller is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2011, 07:24 AM   #13
Aquarium Advice Apprentice
 
Join Date: Mar 2011
Location: Tucson, Az
Posts: 17
Here are a few shots of my tank. I'm not home and don't have a pic of my sump. This is what I got on my phone. It's 30x30x30.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image-896527600.jpg
Views:	69
Size:	46.8 KB
ID:	32088   Click image for larger version

Name:	image-889240146.jpg
Views:	61
Size:	67.5 KB
ID:	32089  

Click image for larger version

Name:	image-1473066757.jpg
Views:	61
Size:	59.7 KB
ID:	32090  
__________________
ARM2002 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2011, 07:26 AM   #14
Aquarium Advice Apprentice
 
Join Date: Mar 2011
Location: Tucson, Az
Posts: 17
Thanks for the idea. I think I will try running both in the same reactor.
__________________
ARM2002 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2011, 07:28 AM   #15
Aquarium Advice FINatic
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 681
Vary nice, I would love to see it with corals and what not. Also you need 1/2 an inch tube, about 2 feet of it or however much you need. It doesn't hurt to get a little to much because you can cut it

fish are friends not food
__________________
Codyheitmiller is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2011, 07:35 AM   #16
Aquarium Advice Apprentice
 
Join Date: Mar 2011
Location: Tucson, Az
Posts: 17
Yea. I know! LoL I got a lil side tracked stocking and setting up my predator tank. Now I'm working on this one. There's soo many corals to choose from haha.
__________________
ARM2002 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2011, 07:37 AM   #17
Aquarium Advice FINatic
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 681
Make sure you get right lighting, and buy an extra foam disk for the carbon. I'll upload my pics later

fish are friends not food
__________________
Codyheitmiller is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2011, 07:39 AM   #18
Aquarium Advice Apprentice
 
Join Date: Mar 2011
Location: Tucson, Az
Posts: 17
Right now I got 250 watt halide and 2x65 watt pc actinic. Cool. Looking forward to seeing your pics.
__________________
ARM2002 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2011, 12:11 PM   #19
Aquarium Advice Apprentice
 
Join Date: Mar 2011
Location: Tucson, Az
Posts: 17
This is a view of my sump from the front of the tank.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image-1648172434.jpg
Views:	65
Size:	64.7 KB
ID:	32109  
__________________
ARM2002 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2011, 03:24 PM   #20
SW REEF 18+ YEARS
Community Admin
 
melosu58's Avatar



Tank of the Month Award
 
Join Date: Oct 2004
Location: Virginia
Posts: 38,244
Moved to General Hardware and equipment discussion.
__________________

__________________

SITE ADMINISTRATOR

You can view many of my fish and corals in my photo albums in my profile.

View my tank


AA Community Rules|AA TOS

Forums 101 - posting, accounts, basics
melosu58 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
reactor

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
so which reactor? sherry Freshwater & Brackish - Planted Tanks 14 12-30-2005 05:28 PM
calcium reactor or kalkwasse reactor PABLO_V Archive 0 03-17-2005 12:23 AM
Ca reactor, kalk reactor, or drip kalk? jamal-188 Saltwater Reef Aquaria 3 03-17-2005 12:04 AM
Kalk Reactor Advice "Rephrased Calcium Reactor" cj10488 General Hardware/Equipment Discussion 7 04-24-2004 01:34 AM
Aqua Medic Membrane Diffuser vs. Reactor 1000 co2 reactor AquariumFreak Freshwater & Brackish - Planted Tanks 6 03-30-2004 01:17 AM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 11:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.