Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Forum Admin & Announcements
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 01-08-2010, 04:05 PM   #1
Aquarium Advice Addict
 
mom2reds's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Lubbock Texas
Posts: 1,799
problems posting

I have been on this forum since 2006 and all of a sudden it won't let me respond to questions? ???
__________________

__________________
mom2reds is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2010, 04:07 PM   #2
Aquarium Advice Addict
 
mom2reds's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Lubbock Texas
Posts: 1,799
for some reason it keeps logging me out and telling me i don't have permission to post here? I have never had this happen before.
__________________

__________________
mom2reds is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2010, 09:56 PM   #3
Aquarium Free - 2+ Years
 
mfdrookie516's Avatar



POTM Champion
 
Join Date: Jul 2009
Location: Winchester, Ky
Posts: 19,410
well you obviously have permission to post since it let you start this thread, so i would imagine it could be something in your internet settings causing you to log out and you'll get that message if youre not logged in... are you using internet explorer, firefox, or safari? The first thing i would do is clear your cache and temporary internet files... if its internet explorer, it is junk anyways, firefox and safari are much much better browsers and both are free downloads
__________________
-Jonathan

"What, exactly, is the internet? Basically it is a global network exchanging digitized data in such a way that any computer, anywhere, that is equipped with a device called a 'modem', can make a noise like a duck choking on a kazoo." - Dave Barry
mfdrookie516 is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2010, 11:06 PM   #4
Aquarium Advice Addict
Community Admin
 
Janet H's Avatar


 
Join Date: Dec 2007
Location: Eastern Washington
Posts: 3,091
We doing some server work earlier and it may have caused this. Should be fixed now
__________________

><
((((º> ¸.·´¯`·.¸¸><((((º> ¸.·´¯`·.¸¸><((((º>
¸.·´¯`·.¸¸><((((º> ¸.·´¯`·.¸¸><(((>¸.·´¯`·.¸¸><((((º>¸.·´¯`·.¸¸><((((º>
.
Support Aquarium Advice | Community Rules | Terms of Service | Custom Search
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2010, 01:58 PM   #5
Aquarium Advice Addict
 
mom2reds's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Lubbock Texas
Posts: 1,799
cool thanks i think it is fixed I just could not respond to anyone elses post
__________________
mom2reds is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
sting

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Posting FishyLuva Forum Admin & Announcements 5 07-30-2008 08:02 PM
picture posting problems. michealprater Show Off/Photography 4 01-12-2003 07:05 PM
Posting Problems BrianH Forum Admin & Announcements 10 11-26-2002 06:45 PM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 02:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.