Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Member Introductions
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 02-15-2021, 04:31 PM   #1
Aquarium Advice Newbie
 
Join Date: Feb 2021
Posts: 1
New setup - problem.

Hi All, recently set up a Aquaone tank, 140L with Aquaone 850 filter. Setup seemed to go ok, apart from me not realising had to take filter apart and open media bags in filter . So was cloudy for a day, before realised mistake (stop laughing). Waited a week water tested fine and tank looked good. Put 5 neon tetra , one small Plec and 2 clown loaches. Now 4/5 days later, looks like fish got white spot and tank seems bit cloudy.Have treated the water , but not sure what to do next and what to do with cloudiness. Cheers for any advice/support

__________________
Ramble51 is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2021, 07:09 PM   #2
Aquarium Advice FINatic
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 623
How did you cycle your filter/tank? That takes 3-8 weeks before any fish should be added. Here is information on how to cycle your Aquarium. Here is information for folks new to the fish world. All this goes with your cloudy water help here. Congrats and good luck.
__________________
fishwonder is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2021, 10:08 PM   #3
member
 
Join Date: Feb 2018
Location: indio, california
Posts: 172
hello and welcome ramble!
__________________
DrWho42 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
new setup, problem, setup

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem for new setup freshwater tank mythsword Freshwater & Brackish - Getting Started 39 11-03-2014 08:15 PM
Sunrise/Sunset/Moonlight setup for non-LED setup? Fishmutt Freshwater & Brackish - Getting Started 2 06-29-2012 10:48 AM
Possible Hydro Sponge Filter Problem? Big Problem or Little Problem? Frank15 Freshwater & Brackish - Getting Started 7 03-05-2010 01:47 AM
55 gal filter setup & CO2 setup Codefox Freshwater & Brackish - Planted Tanks 8 01-10-2006 09:59 AM
problem? or not a problem? that is the question sirfishmaster Saltwater & Reef - Getting Started 1 03-29-2005 11:19 PM







» Photo Contest Winners







All times are GMT -4. The time now is 12:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.